Trainers en bestuurders

/Trainers en bestuurders
Trainers en bestuurders 2018-07-05T10:12:44+00:00
Hans van der Werf
Hans van der WerfTrainer (woensdag)
Sinds een jaar of 30 boks ik. Ik heb ongeveer 50 wedstrijden gebokst, als laatste in de A-klasse als weltergewicht. In 2006 heb ik mijn licentie voor bondsleraar van de NBB gehaald. In mijn trainingen sta ik voor veel plezier en energie, met veel aandacht voor perfectie in de bokstechnieken: “Back to the Basics”.
Mijn doelstelling: voor iedereen elke training een voldaan gevoel verschaffen, onder een vriendelijke en ontspannen sfeer. En natuurlijk veiligheid boven alles.
Eric Berfelo
Eric BerfeloBestuurslid/penningmeester
Ooit door toeval begonnen aan deze sport en ik kan wel zeggen dat ik nu verslaafd ben aan het “spelletje”. Heerlijk om elke training weer tot het uiterste te gaan. Echt ontspanning door inspanning.
Boksen is een sport die je moet leren kennen om het te kunnen waarderen. Je eigen kracht en techniek meten met een ander geeft een enorme boost aan je zelfvertrouwen in het algemeen. Wat me in onze vereniging vooral aanspreekt is het respect naar elkaar toe, iedereen kan en mag zijn eigen weg vinden in de sport.
Maureen Snellink-Portier
Maureen Snellink-PortierBestuurslid en secretaris
Na de bevalling van 2 kinderen was ik, zoals elke vrouw, nogal aangekomen. Voordat ik kinderen kreeg was ik erg sportief en na de bevallingen wilde ik graag weer fanatiek sporten. In februari 2007 ben ik terecht gekomen bij boksclub The Champ. Mijn conditie op peil krijgen was mijn hoofddoel. Dat ik weer op mijn streefgewicht zit is mooi meegenomen. Ik voel me thuis binnen de boksclub mede omdat de sfeer goed is en iedereen elkaar met respect behandelt.
Wilfred Wolf
Wilfred WolfVoorzitter
Voor een goed leven is een goede fysieke en mentale balans erg belangrijk. Sinds 2009 ervaar ik dat boksen hieraan een grote bijdrage levert. Het vergroot de mentale alertheid en fysieke weerstand waarbij je ook nog beter uit gaat zien…….niet slecht! Ik ben dan ook voorzitter van de “The Champ” omdat ik andere mensen de voordelen van boksen bij onze vereniging niet wil onthouden.
Corina Deppe
Corina DeppeTrainer
Na het Cios te hebben afgerond was ik al werkende in de sportwereld. Na een aantal jaar zelf getraind te hebben bij The Champ wilde ik graag meer betekenen voor de club en hebben we de women only trainingen opgestart.
Sinds begin 2017 geef ik ook de reguliere trainingen op de vrijdagavond.
Onder het motto “boks jezelf fit” verzorg ik de trainingen vol energie, afwisseling en plezier.